Om onze EU en EER landen roamingdiensten te kunnen gebruiken, dient u eerst uw simkaart te activeren in uw thuisland (en een Lycamobile product aanschaffen welke EU en EER landen roamingdiensten bevat).

Hoe krijg ik internet op mijn LYCA? Volg onderstaande stappen bij een iPhone of Android telefoon.

1. Mobiele Instellingen.

iPhone Android
Vul de volgende gegevens in: APN: data. lycamobile .nl Username: lmnl Password: plus Vul de volgende gegevens in: Name: lyca internet APN: data. lycamobile .nl Username: lmnl Password: plus

Then, Hoe zet je beltegoed om in Internet LYCA? Houd er rekening mee dat een nieuwe Lyca Mobile simkaart in Nederland moet worden geactiveerd om gebruik te kunnen maken van je bundel, promotie en/of beltegoed aankoop. Bestaande klanten: Koop de bundel online of bel *139*111000# en volg de instructies op het scherm.

Welk netwerk gebruikt Lycamobile? Lycamobile maakt geen gebruik meer van het netwerk van Vodafone. Eind augustus zijn alle simkaarten overgezet op het netwerk van KPN. De provider zat sinds 2009 op het netwerk van Vodafone en daarvoor drie jaar op dat van T-Mobile.

FAQ

Heeft LYCA 4G?

Lycamobile Data S 4G, 750MB in Nederland voor € 15,- (Standaard Plan) 750MB aan data, dan kies je voor een Data S bundel. Een perfecte bundel voor de normale internetgebruiker en je bent overal online met deze Lycamobile databundel.

Doet LYCA het in Turkije? Wij bieden goedkoop bellen aan naar Turkije!

Bij Lycamobile bieden wij onze klanten de goedkoopst mogelijke tarieven, ongeacht welke bestemming.

Hoe kan je zien hoeveel 4g je nog hebt Lycamobile? Om uw bundeltegoed op te vragen: typ *136# in. druk op verzenden. uw bundeltegoed verschijnt op uw scherm.

Hoeveel GB is 10 euro Lycamobile? Bij aanschaf van de Holland Bundel Super krijg je in totaal 35GB aan nationale data, daarvan kun je 33.50GB gebruiken tijdens roamen in de EU. Als je roaming data is verbruikt, wordt er 0,0035cent/MB in rekening gebracht totdat het nationale data tegoed van 35GB is bereikt.

Wat is LYCA data?

Lyca Mobile Data Bundels zijn geldig voor 30 dagen vanaf de dag van aankoop. De klant kan een Data Bundel met het bestaande beltegoed kopen, online of in een winkel.

Hoe kan ik LYCA opwaarderen in het buitenland? Lycamobile beltegoed opwaarderen in het buitenland

In het voorbeeld van Lyca bel je om je beltegoed op te waarderen vanuit het buitenland het telefoonnummer +31684001244 in plaats van het nummer 1244.

Kun je je 4g gebruiken in Turkije?

Ja, dan kan je je bundel in Turkije gebruiken. Turkije valt bij Vodafone binnen onze EU-tarieven. Dit betekent dat je je bundel in de EU kunt gebruiken zoals in Nederland: bellen, gebeld worden, sms versturen én ontvangen en uiteraard ook internetten. Lees meer informatie hierover op deze pagina.

Wat is LYCA standaard plan? Iedere klant van Lycamobile maakt automatisch gebruik van het Standaard Tarief plan. Met het Standaard Tarief plan ontvang je het voordeel van dubbel zo veel beltegoed bij iedere opwaardering.

Hoe kun je zien hoeveel data je nog hebt?

Dataverbruik controleren op android

 • Ga in de instellingen naar ‘netwerk en internet’ en tik op ‘mobiel internet;
 • Je ziet direct in beeld hoeveel data je deze maand gebruikt hebt ;
 • Voor meer gedetailleerde informatie, tik op ‘Datagebruik van app’;
 • Je ziet in een lijndiagram je datagebruik door de maand heen.

Hoe waardeer je LYCA data?

Lycamobile opwaarderen met een beltegoedcode

 1. Bel het gratis servicenummer 1244.
 2. Volg de gesproken instructies.
 3. Vul je opwaardeercode in en sluit af met een #

Wat is een data bundel? bundel om te internetten. pakket van een telecomdienst waarmee iemand kan internetten op zijn mobiele telefoon; bundel waarmee iemand kan internetten op zijn mobiele telefoon.

Hoeveel MB zit er in een GB? 1000 MB staat gelijk aan 1 GB. Op Overstappen.nl gebruiken wij in onze Sim Only vergelijker de term GB. Om te bepalen hoeveel data je nodig hebt, moet je als eerste voor jezelf vaststellen of je weinig data of veel data verbruikt: Voorbeeld verbruik weinig MB’s: onderweg een e-mail versturen verbruikt 10 KB.

Hoe bundel opwaarderen Lyca?

Bel naar 1244 en kies in het opwaardeermenu van Lycamobile voor « Opwaarderen beltegoedkaart » of « Beltegoedbon ». Vul hierna de opwaardeercode in die je van ons hebt ontvangen en sluit daarna af.

Kan je van Lyca naar Lyca gratis bellen? Algemene voorwaarden. Aanbieding: Gratis bellen & sms’en van Lyca Mobile naar Lyca Mobile bij elke opwaardering. Geldig voor 30 dagen bij een opwaardering met € 20 en € 10, of geldig voor 14 dagen bij een opwaardering met € 5 beltegoed.

Waar kan ik gratis Lyca simkaart halen?

Vraag nu een gratis simkaart aan van Lycamobile! Je kunt kiezen uit een standaard, micro of nano simkaart! Met Lycamobile kun je makkelijk online opwaaderen.

Waar kan ik gratis simkaart kopen? Toelichting voor Relatief gratis simkaarten

# Provider
1) Simyo – Unieke Deal: €12,50,- Gratis beltegoed Bestellen
2) Simyo – Unieke Deal: €27,50,- Gratis beltegoed Bestellen
3) KPN prepaid sim only Bestellen
4) T-Mobile Bestellen

Waar staat pincode Lycamobile?

PIN /PUK codes vergeten

De PUK code staat op de kaart waar de SIM in zit. Als u uw PUK code niet kunt vinden, bel dan met de Klantenservice.

Hoe zet je beltegoed op je mobiel? Bel gratis met de mobiele telefoon die je wilt opwaarderen naar 1244 en kies voor optie 9. Toets de code van je opwaardeerbon in en sluit af met een #. Je prepaid beltegoed is nu opgewaardeerd. De code op je opwaardeerbon bestaat uit 16cijfers.

Hoe activeer je Lycamobile simkaart?

Je kan gemakkelijk de simkaart activeren :

 1. Plaats de SIM -kaart in het toestel.
 2. Laad nu vervolgens de batterij op.
 3. Zet je telefoon aan.
 4. Bel 1244 om je simkaart te activeren en volg de instructies.

Kan ik mijn bundel gebruiken in Turkije? Je kunt je belminuten en data uit je abonnement helaas niet gebruiken in landen buiten de EU. Wil je toch voordelig bellen, sms’en en/of internetten in landen buiten de EU? Sluit dan een voordeelbundel aan en maak in maar liefst 186 landen gebruik van 4G.

Heb ik 4G in het buitenland?

Heb je een abonnement met 4G-internet, dan moet je bij roamen in andere Europese landen ook toegang tot 4G krijgen. Dat gebeurt bij sommige providers nu nog niet. In Europa hebben we inmiddels al meerdere jaren wetgeving over roaming.

Hoe kan ik internetten in Turkije? Doordat steeds meer Turken een eigen internetaansluiting krijgen, daalt het aantal internetcafés. Toch hebben de meeste steden nog wel minstens één internetcafé. Verder bieden veel hotels internet aan, soms draadloos. Op vliegvelden en in cafés in grote steden mag je soms gratis gebruik maken van draadloos internet.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici